Top 40 legújabb link > Vasút - wyw.hu

Szponzorált linkek
kisvonat
http://www.evergreenkft.hu/

A cég fő tevékenységi körébe tartozik a városnéző kisvonatok működtetése több nagyvárosban, gyártás valamint bérbeadás. Építőipari generál kivitelezés, vendéglátás.

kisvonat
Somogy megyei kisvasút
http://www.kaszort.hu/erdogazdasag/erdei-vasut-kisvasut-somogy

A Somogy megyei kisvasutak sorában a legfiatalabb a Belső-Somogy legnagyobb összefüggő erdőtömbjében, a kaszói erdőben működő erdei vasút. A teljes hosszában erdőben futó vasútvonal csodálatos tájon halad át. A változatos erdőállományok, a Baláta-tó természetvédelmi területe, a természeti környezet sokszínű élővilágával felejthetetlen élményt nyújt az itt kirándulóknak.

Somogy megyei kisvasút
Zichyújfalu vasútállomása
http://www.vasutallomasok.hu/allomas.php?az=zich

Zichyújfalu község vasútállomása egy harmadosztályú HÉV épületből áll. Az állomás négy vágányos.

Zichyújfalu vasútállomása
Felszálltunk az Orient Expresszre
http://www.origo.hu/kultura/20120512-agatha-christiekoktel-otezerert-videori ...

Az Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című krimijéből is ismert vonat 1882 óta közlekedett a Párizst Konstantinápollyal (a mai Isztambullal) összekötő útvonalon. Megépítését Nyugat-Európa kelet iránti érdeklődése inspirálta, erre utal a neve is. Az 1982 óta a főként Párizs-Velence vonalon újra közlekedő luxusszerelvény évi negyven utat tesz meg. A Párizs-Isztambul között közlekedő járat Budapestet is útba ejti, és évente már csak egyszer közlekedik.

Felszálltunk az Orient Expresszre
Mozdonyból ajándék!
http://vasutas.talom.hu

Készíts egyedi ajándéktárgyat kedvenc mozdonyod fotójából, vagy lepd meg fanatikus párodat vele.

Mozdonyból ajándék!
Tiszai Pályaudvar Miskolc
http://miskolc.varosom.hu/portal/latnivalo/5403/Tiszai_Palyaudvar

Miskolc két pályaudvara közül a központi szerepet betöltő és nagyobb forgalmat bonyolító Tiszai Pályaudvar a Kandó Kálmán téren található. Nevét építtetőjéről, a Tiszavidéki Vaspálya Társulatról kapta.

Tiszai Pályaudvar Miskolc
A világ klasszikus vasútvonalai
http://www.konyv-konyvek.hu/a_vilag_klasszikus_vasutvonalai

A kötet bemutatja a világ közel 100 legendás vasútvonalát. Ezek a vonatok a világ egészen különböző helyeiről indulnak és érkeznek: Bostontól Pretoriáig; a Hajbár-hágótól Dardzsilingig, Fudzsitól Sydneyig és Londontól Budapestig. Páratlan képanyag illusztrálja a mozdonyokat, az állomásokat, a pályákat és azokat a gyönyörű tájakat, ahol ezek a vonatok elhaladnak.

A világ klasszikus vasútvonalai
BHÉV - Budapesti Helyi Érdekű Vasút
http://www.bhev.hu/

Budapesti Helyi Érdekű Vasút fényképek, a Ráckevei-, Csepeli-, Gödöllői-, illetve a Szentendrei HÉV vonalairól.

BHÉV - Budapesti Helyi Érdekű Vasút
Nosztalgiautazások
http://www.nosztalgiautazasok.hu/

Ezen az oldalon megtekinthető a legfrissebb programok, amelyek a közelmúlt várhatóak, valamint az oldalon való linkre kattintva elolvashatja részletesebben is, de ha lemaradt egy programról, akkor elolvashatja a beszámolókat, amelyeket a képek gazdagítják.De amennyiben csak kirándulni szeretne menni ez sem gond, mert több kirándulási hely közül választhat, amelyeket részletesebben el is olvashat, hogy miért érdemes oda menni.

Nosztalgiautazások
Flexmodell modellvasút kereskedés
http://www.flexmodell.hu

A Flexmodell a Flexbit Kft. vasútmodell kereskedése. Elsősorban digitális vezérlésű vasútmodellezéshez szükséges kellékekkel foglalkozunk, legfőbb célkitűzésünk, hogy használható és örömet okozó termékeket forgalmazzunk elérhető áron. Ehhez széleskörű supportot is biztosítunk. Cégünk számos európai forgalmazó viszonteladója, az ESU vezérlők hivatalos termékforgalmazója és supportőre. Kínálatunkban jelentős számban megtalálhatók amerikai modellek, mint a Bachmann és a Walthers termékei. Digitális termékekhez kiemelkedő supportot kínálunk.

Flexmodell modellvasút kereskedés
Sefcsik Gergely oldala
http://www.sefcsikgergelyvf.lapunk.hu/

Sefcsik Gergely vasútbarát weboldala, vasúti illetve autóbuszos saját készítésű fotói, kiegészítve néhány hírrel, érdekességgel.

Sefcsik Gergely oldala
Vonatos kifestők
http://kifesto.eu/jarmudokk/vonat.html

Vonatos flash kifestők és nyomtatható kifestők gyerekeknek a kifesto.eu oldalon!

Vonatos kifestők
Analóg és DCC digitális modellvasút vezérlések
http://www.medvend.hu

Az elektronikai készülékek fejlesztése során az a cél vezérelt minket, hogy azok kezelése az Ön számára a lehető legegyszerűbb legyen, ezáltal Önnek csak a játékkal kell foglalkoznia. Az egyszerűség természetesen nem vonatkozik a műszaki tartalomra, hiszen a medvend készülékekben a legkorszerűbb integrált áramkörös, mikroszámítógépes megoldásokkal találkozhat. Egyformán talál itt hagyományos analóg - többféle kivitelű kézben tartható, beépíthető, elemes és adapteres(1A-5A terhelhetőségig) - és a legkorszerűbb DCC digitális menetszabályozókat ugyancsak többféle kivitelben, minden méretarányhoz. Az analóg sebességszabályozók impulzusszélesség moduláció (PWM) elvén működnek, kis sebességeknél is egyenletes futás érhető el, nagy vonóerő mellett. A beépíthető analóg sebességszabályozó ideális szakaszolt pályákhoz, ahol több vezérlőre van szükség. A digitális sebességszabályozó elsősorban kisebb méretarányhoz -és pályákhoz- készült. Az elemes sebességszabályozók Z méretarányhoz valók.

Analóg és DCC digitális modellvasút vezérlések
Hazai és külföldi vasúti fotók
http://vasut.bam.hu/

Az oldalon magyar és külföldi vasúti járművekről találhatóak képek, feltölteni is lehet, hozzászólni, szavazni is. Az oldal gyakorlatilag egy adatbázisra épül, így a jármű típusára, a vasúttársaságra, vagy akár a kép készítésének helyére is rá lehet keresni.

Hazai és külföldi vasúti fotók
tompysoft (többnyire vasúti) honlapja
http://www.tompysoft.hu/?p=gallery

Kirándulásaim és fotózásaim alkalmával készített vasúti témájú fotóim mellett videókat is találtok.

tompysoft (többnyire vasúti) honlapja
Vasutas viccek - Nevetséges.hu
http://www.nevetseges.hu/

Mi felvidítunk Téged a nap bármely pillanatában! Jó helyen jársz, ha jót akarsz nevetni egy kedvenc régi vicceden vagy éppen valami újat keresel, ...

Vasutas viccek - Nevetséges.hu
Vasutas viccek
http://www.viccoldal.hu/kereses?keresett_szo=Vasutas&o=0

Viccet keresel? Itt megtalálod! Viccek naponta bővülő gyűjteménye. Állatos viccek viccek, Anyós viccek viccek, Arisztid és Tasziló viccek, Bolond viccek ...

Vasutas viccek
tt.gportal.hu
http://tt.gportal.hu/

TT modellvasút 1:120 Minden ami modellvasút: erepépítés, vezérlés, tippek, trükkök, rengeteg képpel.

tt.gportal.hu
Tunéziai vasút
http://www.tuneziaiutazas.hu/latnivalok_info_tunezia.html#anchor_95

www.tuneziaiutazas.hu - tunéziai vasút: Tunézia összesen 2152 km hosszúságú vasútvonallal rendelkezik. A tunéziai vasút inkább a magyar HÉV-hez hasonlít leginkább...

Tunéziai vasút
Vasút és turizmus / Közösségi közlekedés Magyarországon
http://vasut.kteam.hu/

A honlap jelenlegi tartalma: - aktuális információ a magyarországi vasúti mellékvonalak körül, valamint a korszerű közösségi közlekedésről; linkgyűjtemény - kiemelten a 87-es, 98-as vonal és a Nyírvidéki Kisvasút - rendezvények, fejlemények, túrák, kiadványok stb. - Német és angol nyelvű tájékoztatás a mo-i közlekedésről A honlap eredeti projektje megrekedt (mint oly sok minden a hazai civil és vasúti életben): egyfajta "destination management"-et akartunk a 87-es és 98-as vasútvonal menti vidékekre. Remélhetőleg lesz folytatás. Felmerült egy többnyelvű, teljes körű portál terve a hazai közösségi közlekedésről, mely a megalakítandó közösségi szövetségek ügyét is segítené összefogni. Vajon melyik projekt valósul meg előbb?

Vasút és turizmus / Közösségi közlekedés Magyarországon
Vasutas gyerek az iskolában
http://www.viccesviccek.hu/Vasutas_gyerek_az_iskolaban

ViccesViccek.hu - Vasutas gyerek az iskolában.

Vasutas gyerek az iskolában
Vicc.net
http://www.vicc.net/index/vicc.php?kat=kozlekedes&sorsz=43

Vicc.net - Közlekedési viccek, vasutas viccek.

Vicc.net
Vonatbaleset
http://www.magyaroklondonban.com/modules.php?name=NukeJokes&func=JokeView&jo ...

Vonatbalesethez kijöttek a riporterek, hogy mégis mi történt. Kérdezték a szomszédokat...

Vonatbaleset
Taxi
http://taxi.wyw.hu/

Autókölcsönzés, Benzinkutak, Budapesti térképek, Egyéni oldalak, Felszerelés, Futárszolgálat, Holland taxi, Kedvezmények, Légitaxi, Német taxi, Sofőrszolgálat, Taxi Budapesten, Taxi vidéken, Taxis portálok, Tehertaxi, Üzemanyag, Vidéki térképek ...

Taxi
Repülőjegy
http://repulojegy.wyw.hu/

Akciós repülőjegyek, Fapados légitársaságok, Fórumok, Hasznos információk, Hírek, cikkek, Időjárás, Last Minute, Légitaxi, Légitársaságok, Online jegyfoglalás, Reptéri Transzfer, Repülő menetrendek, Repülőjegy - Apróhirdetés, Repülőjegy - Hírlevelek ...

Repülőjegy
Fapados
http://fapados.wyw.hu/

Afrika, Ausztrália, Óceánia Fapados Légitársaságok, Ázsia, Dél-Amerikai Fapados Légitársaságok, Fapados járatok Magyarországról, Fapados repülőtársaságok, Időjárás, Kanada Fapados légitársaságok, Reptéri Transzfer, Repülőjegy rendelés, Repülőtér infó ...

Fapados
BKV Zrt. - Múzeumok
http://www.bkv.hu/hu/muzeumok

Városi Tömegközlekedési Múzeum - Szentendre, Földalatti Vasúti Múzeum - Budapest, korábbi időszaki kiállítások...

BKV Zrt. - Múzeumok
Budapesti vasútállomások
http://hu.wikipedia.org/wiki/Budapesti_vas%C3%BAt%C3%A1llom%C3%A1sok

Budapest területén a MÁV-nak három országosan kiemelkedő jelentőségű személypályaudvara (Keleti, Nyugati és Déli) további négy a vasúti teherforgalomban kiemelt szerepkörű pályaudvara (Kelenföldi, Ferencvárosi, Kőbánya-felső és Rákosrendező) van.

Budapesti vasútállomások
Barcs vasútállomás
http://barcsvasut.freeweb.hu/

Ezen az oldalon Barcs vasútállomással kapcsolatban találhat információkat, adatokat és érdekes dolgokat. Megtalálhatja Barcs vasútállomás menetrendjét, olvashat a történelmérõl, a biztosítóberendezésrõl és még sok érdekes dologról.

Barcs vasútállomás
Wikipédia - Vasútállomás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vas%C3%BAt%C3%A1llom%C3%A1s

A vasútállomásokat a vasúthálózatban betöltött helyük és szerepük szerint többféleképpen lehet osztályozni. A pályaudvarok általában nagy forgalmat bonyolító, és többnyire csak személyforgalmat, teherforgalmat vagy vonatrendezést szolgáló állomások.

Wikipédia - Vasútállomás
Vasúti térképek
http://www.vasutallomasok.hu/terklist.php

Magyarország vasúti térképei.

Vasúti térképek
vasutallomasok.hu
http://www.vasutallomasok.hu/

Magyarország vasútállomásai és vasúti megállóhelyei. ABC sorrendben, típusépületek, kisvasutak, vasútvonalak, térkép, elveszett állomások, fotósok.

vasutallomasok.hu
Észak - Magyarországi Vasúti Klub
http://gportal.hu/portal/eszakvasut/

Észak - Magyarországi Vasúti Klub honlapja.

Észak - Magyarországi Vasúti Klub
Hörcher Dániel honlapja
http://gyorsvonat.extra.hu/

Vasútfotók - Hörcher Dániel honlapja.

Hörcher Dániel honlapja
Mozdonyportal.extra.hu
http://www.mozdonyportal.extra.hu/

Dízelmozdonyok, villanymozdonyok, gőzmozdonyok, vezérlőkocsik, pályamunkálati gépek, iparvasút, sínautók.

Mozdonyportal.extra.hu
mozdonyok.freeweb.hu
http://mozdonyok.freeweb.hu/

Ezen az oldalon mozdonyok és egyéb vasúti járművek képeit, leírásait és jellegrajzait találod.

mozdonyok.freeweb.hu
Loco Club
http://lococlub.try.hu/

Diesel, villany, gőzös, ipari, motorkocsi, kisvasút...

Loco Club
Ki a „MÁV hangja”?
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=8130

Korábban egy ember személyesítette meg a „MÁV hangját”, a Kossuth Rádióból ismert Szalóczi Pál. Sok állomáson még most is hallható az ő hangja, az új felvételeken azonban már Rábai Balázs hallható.

Ki a „MÁV hangja”?
Magyar Államvasutak
http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%81V

Magyarország legjelentősebb pályaudvarai a MÁV kezelésében vannak, például Budapesten a Nyugati pályaudvar és a Déli pályaudvar, vagy Miskolcon a Tiszai pályaudvar.

Magyar Államvasutak
Juhos Sándor - Vasúti fényképek
http://jsanyi.uw.hu/

Juhos Sándor képgalériája - Vasúti fényképek, vonatok.

Juhos Sándor - Vasúti fényképek
Hirdetések
Oldal leírása
vasut.wyw.hu: Vasút katalógus: Vasúti múzeumok, mozdonyok, webkamerák. Vasúti szállítás, vasútállomások, vasúttársaságok, és vasúti menetrendek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott vasút témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 46288